Hopp til innhold

Trefelling

Vi har etter hvert hatt mange oppdrag på trefelling, og har god erfaring fra denne type arbeid. Vi kvister, kapper til ved, rydder opp og kjører bort avfallet - alt etter hva kunden ønsker.

Vi disponerer også flishogger for rask og effektiv fjerning av kvist.
Vi kan utføre alt fra felling av enkelte vanskeligstilte trær i private hager til rydding av tomter og større byggefelt. Vi har forsikring. Utvidet dekning.

Vi tilbyr også fjerning av stubber i hagen på en enkel og skånsom måte!

Stubbefresing

Stubber i hagen er lite dekorative, i veien for plenklipping og kan dessuten tiltrekke seg maur og andre uønskede kryp. Fjerning av stubber har hittil ofte vært en både omfattende og kostbar affære. Hvis stubben skal graves opp, kreves det atkomst for gravemaskin, og det er ikke alltid like lett i en hage. Dessuten vil det ofte medføre skader på plen, samt et stort "krater" der stubben har vært.

Vi kan nå tilby en både enklere og rimeligere løsning: Stubben freses vekk på stedet. Resultatet blir kun et hull i bakken, noe større enn stubbens omkrets, og sagflis. Fresedybden er vanligvis ca 10 cm under bakkenivå. Vår maskin er kun 89 cm bred, og kommer gjennom de fleste hageporter.

Har du spørsmål?
Send e-post til: post@honefoss-bygdeservice.no
eller ring 97046385