Hopp til innhold

Vaktmestertjenester

Vi utfører vaktmestertjenester for private, bedrifter, borettslag, offentlige bygg, etc. Dette kan være alt fra vedlikeholdsarbeid, hagearbeid, snørydding og strøing, beising, maling og ellers det som går inn under vaktmestertjenester.

Mer om vaktmestertjenester

Trefelling og stubbefresing

Vi har etter hvert hatt mange oppdrag på trefelling, og har god erfaring fra denne type arbeid. Vi kvister, kapper til ved, rydder opp og kjører bort avfallet - alt etter hva kunden ønsker.

Mer om trefelling og stubbefresing

Graving

Vi disponerer flere typer gravemaskiner, og kan utføre forskjellige typer mindre graveoppdrag. Ved behov for sprenging, kan vi også få dette utført av autorisert person.

Mer om graving

Snekkering og vedlikehold

Vi kan påta oss små og mellomstore snekkeroppdrag som oppsett av tilbygg, garasjer, verandaer, skifte av vegger og tak, oppsett av gjerder, etc.

Vi utfører også det meste innen vedlikeholdsarbeid. Det kan være vedlikehold på hus, på vei, i hage og ellers hvor man kan tenke seg.

Mer om snekkering og vedlikehold

Hagearbeid og grøntanlegg

Vi utfører all slags hagearbeid. Det kan være vedlikehold av hage og parkanlegg, opparbeidelse av ny hage, plenklipping, klipping av hekk, fjerning av hekk, trær, etc.. Sprøyting av grusganger mot ugras. Beskjæring av frukttrær. Sprøyting av frukttrær mot sopp og skadegjørere

Mer om hagearbeid og grøntanlegg

Malerarbeid

Vi utfører innvendig og utvendig malerarbeid. 

 

Mer om malerarbeid

Renhold og hjemmetjenester

Bygdeservice tilbyr hjemmetjenester av høy kvalitet til kunder, utført av kvalifiserte og motiverte medarbeidere.

Mer om renhold og hjemmetjenester

Stell av gravsteder

Har du lyst til at gravstedet skal se fint ut? Vi gjør jobben for deg på følgende kirkegårder: Haug, Hønefoss, Norderhov, Hole og Veme. Vi planter stemor om våren, gjerne før 1. mai. Sommerblomster kommer i juni og høstplanter i september. Ønsker du å ha krans og lys på julaften ordner vi også dette.

Mer om gravstell